office@startupshower.rs +381 69 23 83 062

Vesti

Startup Shower Akademija

06/11/2023

Akademija za edukaciju startapova u oblasti marketinga i prodaje

U cilju podrške razvoju preduzetničke kulture i inovacija u poslovanju, ali i razvoju pojedinca, osnovana je Startup Shower akademija koji ima za cilj da osnaži kapacitete postojećeg projekta „Startup Shower“ koji se sprovodi od 2021. godine.

Projekat Startup Shower pruža bespovratnu finansijsku podršku pobedniku konkursa, a Startup Shower akademija daje podršku osnivačima startapova, koja se ogleda u treninzima i radionicama u domenu marketinga i prodaje.

Prema prethodnom iskustvu, u komunikaciji sa preko 100 startapova, primećeno je da mladim liderima sa inovativnim projektima nedostaje znanje iz oblasti marketinga, promocije i prodaje za njihov biznis. Takođe, utvrđeno je da deficit znanja i veština iz marketinga i prodaje može da dovede do neuspeha startapa bez obzira koliko su usluga ili proizvod kvalitetni.

Snaga akademije se ogleda u personalizovanom pristupu ciljnim grupama kako bi se maksimizirali razvojni potencijali poslovne ideje ili kako bi se postojeći startap projekti dodatno osnažili.

Polaznici Startup Shower akademije će biti 10 startapova koji budu ušli u polufinale konkursa Startup Shower za 2023/2024 godinu.

Akademija traje 4 dana (kombinacija uživo i online).

Predavači na akademiji su eksperti iz oblasti marketinga i prodaje, koji će podeliti neophodno znanje osnivačima startup projekata ili članovima njihovih timova.

Povezani članci

Vinaver Medical i Eco Hive pobednici STRATUP SHOWER-a 2023/2024

U sredu, 22. maja, Business Intelligence Institute je organizovao finalno takmičenje u okviru projekta STARTUP SHOWER 2023/2024. U TOP 5 su se plasirali projekti: FARMIT, ECO HIVE,… Pročitaj više

ODRŽANO POLUFINALE STARTUP SHOWER PROJEKTA

U sredu, 10. aprila, u prostorijama Business Intelligence Institute-a na Vračaru održali smo polufinalno takmičenje TOP 8 projekta STARTUP SHOWER 2023/2024. Nakon više od 80 pristiglih prijava… Pročitaj više

Želiš da prijaviš svoj startup?

Snaga projekta se, pored materijalne i nematerijalne podrške, ogleda u personalizovanom pristupu odabranom projektu kako bi se maskimizirali razvojni potencijali poslovne ideje.
Prijavi se
Ukoliko kliknete na “Prihvatam”, pomažete nam da unapredimo sajt kao i da personalizujemo advertajzing prema vašim interesovanjima. Ukoliko kliknete na “Ne prihvatam”, informacija vašeg korišćenje sajta će biti iskorišćeno samo za poboljšanje korisničkog iskustva i merenje statistika na samom sajtu. View more
Prihvatam