office@startupshower.rs +381 69 23 83 062

Vesti

Vinaver Medical i Eco Hive pobednici STRATUP SHOWER-a 2023/2024

24/06/2024

U sredu, 22. maja, Business Intelligence Institute je organizovao finalno takmičenje u okviru projekta STARTUP SHOWER 2023/2024. U TOP 5 su se plasirali projekti: FARMIT, ECO HIVE, ATAR, VINAVER MEDICAL I IZBEGNI ADITIVE.

Jednoglasnom odlukom žirija, u ovogodišnjem takmičenju prvi put su dva projekta podelila prvu nagradu, a to su VINAVER MEDICAL i ECO HIVE.

ČESTITAMO članovima tima  pobedničkih projekata!!                                     .

Projekat STARTUP SHOWER pruža bespovratnu finansijsku podršku u bruto iznosu od 1.000.000,00 dinara, ali i podršku kroz poslovno i mentorsko savetovanje od strane najuspešnijih lidera i eksperata u Republici Srbiji. Više o projektu možete saznati OVDE.

Zahvaljujemo se članovima žirija: Ivanu Kadiću, Goranu Dediću, Milošu Ćiriću, Saši Petriću,  Bojani Perić i Aleksandru Poznanić, Andreji Srećković i Aleksandri Popović, kao i kompanijama Insicon, Jaffa, Ekostar pak, Mercator, advokatska kancelarija TSG i Business Intelligence Review koje su i ove godine dale svoju veliku podršku da se 3. ciklus ovog takmičenja završi uspešno.

Vaučeri u iznosu od po 500.000 dinara svečano su uručeni pobednicima Startup Shower ciklusa 2023/2024. u sredu 19. juna 2024. u vili Olga na koktelu.

Povezani članci

ODRŽANO POLUFINALE STARTUP SHOWER PROJEKTA

U sredu, 10. aprila, u prostorijama Business Intelligence Institute-a na Vračaru održali smo polufinalno takmičenje TOP 8 projekta STARTUP SHOWER 2023/2024. Nakon više od 80 pristiglih prijava… Pročitaj više

Održana Startup Shower akademija

U cilju podrške razvoju preduzetničke kulture i inovacija u poslovanju, ali i razvoju pojedinca, sekundarno i društva, Business Intelligence Institute već treću godinu za redom sprovodi projekat… Pročitaj više

Želiš da prijaviš svoj startup?

Snaga projekta se, pored materijalne i nematerijalne podrške, ogleda u personalizovanom pristupu odabranom projektu kako bi se maskimizirali razvojni potencijali poslovne ideje.
Prijavi se
Ukoliko kliknete na “Prihvatam”, pomažete nam da unapredimo sajt kao i da personalizujemo advertajzing prema vašim interesovanjima. Ukoliko kliknete na “Ne prihvatam”, informacija vašeg korišćenje sajta će biti iskorišćeno samo za poboljšanje korisničkog iskustva i merenje statistika na samom sajtu. View more
Prihvatam