office@startupshower.rs +381 69 23 83 062

Prijavite startup

Kreator ste poslovnog projekta koji želite da unapredite? Došli ste na ideju koja ima potencijal da postane usluga/proizvod koja će doneti pozitivne promene i rešiti neki problem?

Projekat „Startup Shower“ ima za cilj podršku razvoju preduzetničke kulture i inovacija u poslovanju. Projekat pruža bespovratnu finansijsku podršku, ali i podršku kroz poslovno, finansijsko, pravno i mentorsko savetovanje od strane najuspešnijih lidera i eksperata u Republici Srbiji. Na ovaj način, Business Intelligence Institute organizuje i koordinira projekat koji integriše uspešne kompanije, vlasnike kapitala, poslovne savetnike i mentore, sa jedne strane, i korisnike podrške, sa druge strane.

Više o projektu možete saznati OVDE, a najčešća pitanja i odgovore možete naći OVDE, a Pravilnik o konkursu OVDE.

PREUZMITE PRIJAVNI FORMULAR Preuzmite dokument za popunjavanje koji ćete popunjen uploud-ovati u delu „Dokument o projektu“

Želiš da prijaviš svoj startup?

Snaga projekta se, pored materijalne i nematerijalne podrške, ogleda u personalizovanom pristupu odabranom projektu kako bi se maskimizirali razvojni potencijali poslovne ideje.
Prijavi se
Ukoliko kliknete na “Prihvatam”, pomažete nam da unapredimo sajt kao i da personalizujemo advertajzing prema vašim interesovanjima. Ukoliko kliknete na “Ne prihvatam”, informacija vašeg korišćenje sajta će biti iskorišćeno samo za poboljšanje korisničkog iskustva i merenje statistika na samom sajtu. View more
Prihvatam